GadgetGear.nl

Zelf Star Wars koekjes bakken

Lang, lang geleden, in een koekjestrommel hier ver vandaan… voel jij het ook? De kracht die koekjes van Star Wars uitstralen? Met deze set maak je ze gewoon zelf!

Met de vormpjes druk je jouw favoriete Star Wars karakters uit koekjesdeeg waarna je ze met glazuur kunt inkleuren. Of je laat ze gewoon zoals ze zijn. Helaas doet de webshop waar we ze vonden niet aan verzenden naar Nederland :-(.

Star Wars Koekjes Kleur

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten