Onder de noemer RED, introduceert Vodafone een hele nieuwe abonnementsstructuur waarbij je vanaf €49 per maand al gebruik kunt maken van onbeperkt bellen en SMS. Daarnaast zijn er weer forse datalimieten.

Zo bevat het €49 abonnement van Vodafone al 1GB aan gratis dataverkeer en kunnen grootverbruikers (RED Super) voor €65 een limiet van 4GB inkopen. Daarnaast krijg je kortingen wanneer je geen, of een heel goedkope telefoon meefinanciert. Zo kost een RED abonnement op SIM-Only €39 terwijl je voor het RED Super abonnement op dat moment €50. Met RED Super krijg je ook toegang tot het 4G netwerk van Vodafone.

Met een nieuwe tabel maakt Vodafone het ook gemakkelijker om uit te rekenen wat een nieuwe smartphone kost. Zoals ik al aangaf krijg je met de goedkoopste categorie een korting op je abonnement terwijl de duurste categorie smartphones een opslag van maximaal €15 per maand aan je abonnement toevoegen.

Kies je voor een zakelijk RED abonnement, dan heeft Vodafone nog een paar voordelen. Dataverkeer wordt tussen collega’s gedeeld en je kunt ook in de Vodafone Voordeellanden onbeperkt bellen en SMS berichten versturen.

De nieuwe RED abonnementen zijn vanaf 4 maart verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.