MWC: Sony introduceert een NAS met NFC ondersteuning

Eeder deze week kondigde Samsung nog een NAS aan met een personal cloud. Met de introductie van de LLS-210 doet Sony hetzelfde, maar dan met ondersteuning voor NFC aan boord. Sony noemt de LLS-201 dan ook de Personal Content Station.

Net als de Samsung, heeft de LLS-201 een 1TB harddrive aan boord en gaat het om een enkele drive. RAID is niet mogelijk, dus het maken van back-ups is wel handig bij deze persoonlijke NAS.

De Personal Content Station beschikt ook over kaartlezers voor SD en MS kaartjes en een USB 2.0 poort. Content draadloos overbrengen kan via WiFi-Direct. Via de aanwezige HDMI poort kan de NAS ook als mediaplayer gebruikt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.