Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft’s 128GB Surface Pro tablet verkoopt uit

Waar de verkopen van de iPad teleurstellen, gaat het bij Microsoft compleet de andere kant op. In tegenstelling tot de verwachtingen is de nieuwe Surface Pro tablet met 128GB aan opslagruimte op de dag van de lancering totaal uitverkocht.

De nieuwe Surace Pro tablet ontving voor de lancering nogal wat negatieve publicaties. Zou hou je na de installatie van Windows slechts 83GB van de 128GB aan opslagruimte over waardoor mensen zich af kunnen vragen of 128GB even veel plezier biedt op een Surface als op een iPad.

Toch heeft het ook grote voordelen wanneer je kijkt naar de ondersteuning van office software en de compatibiliteit met andere software die je al in huis hebt. De Surface Pro is namelijk niet op een mobiele ARM processor gebouwd, maar op een X86 processor, die je ook gewoon in je laptop of desktop hebt zitten. Je krijgt op de tablet dan ook de gewone Windows 8 versie in plaats van Windows 8 RT.

We zullen nog even moeten wachten voor we hier met de Surface aan de slag kunnen. Voor nu heeft Microsoft de tablet enkel in Amerika en Canada aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.