Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

LEGO Batman 2: DC Super Heroes komt ook op Wii U

Een van de best ontvangen familiegames van 2012, zal dit voorjaar voor de Wii U verschijnen. Lego Batman 2: DC Super Heroes is afgelopen zomer uitgekomen en wereldwijd zijn er al meer dan 3,4 miljoen exemplaren verkocht.

De game maakt volop gebruik van de innovatieve Wii U GamePad controller. Spelers kunnen door Gotham City navigeren met behulp van een interactieve plattegrond en hun favoriete DC Comics personages selecteren om zo een sterk team helden samen te stellen, dit alles door gebruik te maken van het Touch screen van de controller. Spelers kunnen de gehele game ervaring beleven op de GamePad in off-TV modus of een tweede speler laten deelnemen via de TV, zodat zij samen de misdaad kunnen bestrijden zonder een scherm te hoeven delen.

De game geeft spelers de kans om in de schoenen te staan van de super held en een LEGO versie van Gotham City te ondekken. Batman en zijn machtige vrienden als Superman en Robin moeten Gotham City wederom beschremen tegen de duivelse plannen van aartsvijand Joker en zijn gehele team van superschurken, waaronder Lex Luthor, The Penquin en Harley Quinn.

Joker geschaald

LEGO Batman 2: DC Super Heroes is ook verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.