GadgetGear.nl

Jabra’s Motion brengt meer intelligentie naar de headset

De headset blijft populair, zeker nu die zowel met de smartphone als de moderne PC gekoppeld (Bluetooth USB dongel zit erbij) kan worden. Met de nieuwe Motion gaat Jabra nog een stuk verder. Bewegingssensoren moeten het gedrag van de Motion bepalen.

Wanneer je de headset naast je neerlegt, gaat hij automatisch op stand-by. Krijg je een binnenkomend gesprek? Dan pak je de Motion op. Op dat moment wordt het gesprek meteen door de Jabra Motion aangenomen.

Qua uiterlijk heeft Jabra voor een model gekozen dat mooi achter het oor langs valt. De microfoon is ook opklapbaar om zo het formaat te reduceren.

Jabra Motion UC

Ook het koppelen met apparaten is gemakkelijker dan ooit tevoren. De Motion bevat namelijk een NFC chip. Met andere woorden, je tikt de Motion tegen je Android of Windows Phone toestel en het toestel zal meteen de bluetoothverbinding opzetten.

Beschikbaarheid

De Jabra Motion is vanaf 1 april verkrijgbaat voor €179,99.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.