De Bungie gamestudio kennen we al jaren van de Halo games die exclusief op de Xbox van Microsoft verschijnen. Kennelijk werd het tijd voor iets nieuws. Bungie is dan ook met Activision aan de slag gegaan om de nieuwe game Destiny te ontwikkelen.

Het resultaat van de samenwerking met Activision is meteen al duidelijk gezien Destiny een game is die zowel op de Xbox 360 als op de Playstation 3 zal verschijnen.

Over de game zelf heeft Activision laten weten dat het een MMO wordt, maar dan anders. Coöperatief gamen in de nieuwe wereld zal een belangrijk element vormen van het spel, maar niet in de zin van traditionele quetst. Destiny moet het genre echt gaan vernieuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.