Het zit erop voor wat ooit één van de grootste gamepublishers was. Afgelopen week zijn de studio’s en gameseries van THQ tijdens een gesloten veiling verkocht.

Als het gaat om de intellectuele eigendommen van THQ, dan heeft Deep Silver de grootste slag geslagen. Deze Publisher heeft de Saits Row en Metro series van THQ gekocht. Daarnaast neemt het de Noord-Amerikaanse studio Volition over.

Ook Ubisoft gaat met een deel van THQ naar huis. Zij kochten de studio in Montreal en namen de Southpark serie over. Sega ging met de Relic Entertainment studio aan de haal. Dit zijn de makers van Company of Heroes. De Homefront serie is verkocht aan Crytek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.