Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spullen terugvinden met Bluetooth stickers

Vroeger kon je van die handige sleutelhangers kopen waarmee je snel je sleutel terug kon vinden. Een kwestie van fluiten, en je sleutels piepten terug. De StickNFind doet iets vergelijkbaars, maar dan met je smartphone.

Deze kleine stickers plak je op de voorwerpen die je vaak kwijtraakt. Denk daarbij niet alleen aan sleutels, maar ook aan de afstandsbediening en andere voorwerpen. Het maakt niet uit wat het is, je plakt de sticker erop en je bent klaar.

De stickers 4.1mm dikke bevatten een bluetooth 4.0 ontvanger die contact kan maken met jouw smartphone of tablet. Er zijn twee methoden om ze op te zoeken. Er is een radar functie in de bijbehorende app die steeds sneller gaat piepen wanneer je in de buurt komt. De tweede mogelijkheid is om de stickers zelf te laten piepen. Inderdaad, er zit ook nog een speakertje in.

Naast dat je spullen op kunt zoeken, is de app ook in staat om je te waarschuwen wanneer de afstand tot je spullen te groot wordt. Handig om te voorkomen dat je bijvoorbeeld een portemonnee verliest.

Beschikbaarheid

De StickNFind is een IndieGoGo project. Voor $49 ex verzending haal je een setje van twee stickers in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.