Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony stopt NFC en 4K/UD upscaling in haar nieuwe home cinema systemen

Sony heeft een nieuwe range van 5 home cinema-systemen geïntroduceerd. De systemen kunnen Blu-Ray’s upscalen naar 4K TV of UD (Ultra Definition) waardoor ze future-proof zijn. NFC zorgt bovendien voor een perfecte integratie met Android en Windows Phone smartphones.

De speakersystemen zijn uitgerust met Magnetic Fluid Speaker-technologie, wat een prachtig helder geluid op moet leveren, ook bij hogere volumes. Daarnaast zijn de speakers achter voorzien van draadloze communicatie naar het entertainment systeem. Hierdoor hoef je geen extra kabels te trekken.

orig_BDV-E2100_B_UCEAL_T

Voor sportliefhebbers, introduceert Sony ook de speciale voetbal modus op haar systemen. Deze stellen de systemen zo in dat je een echte stadionervaring moet krijgen. Sony heeft hiervoor de akoestische gegevens van een stadion in Brazilië gemeten en op basis hiervan zal de set het geluid aanpassen.

Naast de implementatie van NFC, heeft Sony ook de TV Sideview app beschikbaar voor Android en iOS gebruikers. Met deze app is eenvoudig om door TV programma’s te bladeren en online diensten te raadplegen.

orig_BDV-N_MainUnit_white

Beschikbaarheid

De nieuwe systemen liggen, met uitzondering van de Soundbar, in April in de schappen. De soundbar volgt in mei.

soundbar_table

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.