GadgetGear.nl

Puq zet koffie voor espresso’s onder druk

De Puq Press is een nieuwe tool voor de thuisbarista die zijn koppie espresso bij voorkeur met de hand zet. De Puq Press helpt namelijk om de ideale druk op de koffie te zetten.

Het aanstampen van de koffie is namelijk van groot belang voor het zetten van de perfecte espresso. Wil je een consistente bak, dan moet je iedere keer met dezelfde druk de koffie aanstampen en dat kan een flinke uitdaging zijn.

Voor iedereen met een machine die gebruik maakt van een portafilter, is nu de Puq Press beschikbaar. Op deze machine stel je eenmaal de gewenste druk in (tussen de 10KG en 30KG) waarna de Puq Press deze iedere keer goed zal aanstampen.

Beschikbaarheid

De Puq Press is nu te koop in het grijs en in het zwart. Beide machines kosten €399.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten