Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Pioneer stelt AppRadio open voor ontwikkelaars

Pioneer maakt al een tijdje indruk met haar AppRadio systemen. Systemen die het maximale halen uit de verbinding tussen auto en smartphone of tablet. Om het systeem nog interessanter te maken, heeft Pioneer het AppRadio platform opengesteld voor ontwikkelaars.

De openstelling biedt ontwikkelaars voor Android en iOS de mogelijkheid om apps te bouwen die nauw geïntegreerd zijn met het AppRadio platform. Om zeker te zijn van de kwaliteit, certificeert Pioneer apps die goedgekeurd zijn voor het systeem. De eerste 36 apps hebben al certificering ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.