Tegenwoordig kennen we Lenovo van drie productlijnen. De ThinkPad’s (overgenomen van IBM) die het bedrijf voor de professionele gebruikers maakt, de IdeaPad’s voor de thuisgebruikers en daarnaast het merk Medion voor de Aldi klanten. Om het intern allemaal wat gemakkelijker te maken, gaat Lenovo nu splitsen.

Lenovo gaat feitelijk uit twee business units (lees: bedrijven) bestaan. Think zal meer een merk worden en zal zich echt op de veeleisende gebruikers gaan richten. Dat is in eerste instantie zakelijk, maar ook voor consumenten die wat meer willen.

Tegelijkertijd zal het merk Lenovo zich richten op de mid- en low-end gebruikers. IdeaPad en Medion producten komen dus onder het Lenovo merk te hangen. Ook andere apparatuur zoals Smart TV’s zullen dit merk gaan dragen.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.