Eindelijk ondersteuning voor toetsenborden op de Apple TV

Apple is druk bezig met de uitrol van iOS 6.1. Naast de nodige bugs die Apple aanpakt, krijgen een aantal apparaten ook weer wat nieuwe functies. In de meeste gevallen gaat het om kleine aanpassingen zoals een betere Apple Maps, maar voor Apple TV is dat anders. Deze krijgt eindelijk ondersteuning voor toetsenborden.

Na een update naar iOS 6.1, is het namelijk mogelijk om een toetsenbord op de Apple TV aan te sluiten. Dit gaat gewoon via bluetooth, dus je hoeft niet moeilijk te doen. Waarschijnlijk heb je er zelfs al één in huis die je gebruikt voor je iPhone of iPad.

Een andere verbetering aan Apple TV is Up Next. Deze functie geeft Apple TV de mogelijkheid om playlists aan te maken. Ideaal voor wanneer je de Apple TV een grote hoeveelheid YouTube filmpjes wilt voeden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.