Tijdens de CES heeft Garmin een nieuwe serie navigatiesystemen in de Gaming Nüvi-lijn aangekondigd. De nieuwe systemen beschikken onder anderen over de nieuwe rijbaanassistent.

Deze nieuwe rijbaanassistent helpt je met zowel animaties als met stemgebruik de juiste rijbaan te kiezen. De stem geeft je daarnaast ook informatie over files en ongelukken waar je rekening mee moet houden.

Garmin Nuvi 3597 LMT Magneet

Het nieuwe topmodel is de Nüvi 3597 LMT. Deze komt met een magnetische steun waardoor het aansluiten zeer comfortabel zou moeten zijn. Daarnaast krijg je aanwijzingen op basis van referentiepunten erbij. Denk daarbij aan aanwijzingen als ‘bij het tankstation rechtsaf en dan tweede links.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.