Speciale muismatten voor gemers zijn er zat, maar bijzondere muismatten… dat komt niet vaak voor. Zo schreven we afgelopen jaar al een review over de bijzondere muismat van Roccat. Corsair weet op een andere manier op te vallen. De Vengeance MM600 is namelijk een dubbelzijdige mat.

Deze muismat is ook alles behalve flexibel. De basis van de mat wordt namelijk gevormd door een stuk 3mm dik aluminium van een kwaliteit die men voor vliegtuigen gebruikt. Op de hoeken zitten bovendien stukken rubber om te voorkomen dat de muismat wegslipt.

De ene kant van de muismat is superglad gemaakt. Op deze manier kun je jouw muis met de minste weerstand over de mat laten glijden. Aan de andere kant is de mat een stuk stroever. Ideaal voor games waarin je maximale controle over de muis wenst te behouden.

Beschikbaarheid

De MM600 muismat heeft een adviesprijs van $39,99 meegekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.