Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

ADATA breid de DashDrive Series uit.

Taipei, Taiwan – 31 Januari 2013 – ADATA ™ Technology, een toonaangevende fabrikant van high-performance DRAM modules en NAND flash geheugen producten, lanceerde vandaag de UV128 slider USB flash drive. Het trendy ontwerp is voorzien van een verschuifbare USB-aansluiting. De slanke maar functionele Stick ondersteunt de USB 3.0-technologie en legt de lat voor instapmodellen voor USB3.0 weer iets hoger.

De DashDrive UV128 belichaamt zowel functionaliteit en esthetiek. De USB-aansluiting is weggewerkt in de compacte body, en kan gemakkelijk worden geduwd met een beweging van de duim. De matte textuur lichaam is krasbestendig en vuilafstotend, en wordt geleverd in twee kleuren: zwart / blauw en zwart / geel. Daarnaast is de UV128 handig ontworpen met een opening voor gemakkelijk gebruik met een lanyard, te verbinden met een sleutelhanger of een mobiele telefoon.

Voor prestaties, de USB 3.0-interface van de UV128 betekent een snellere toegang tot de gegevens, en minder wachttijd. Schrijf snelheden bereiken 25 MB per seconde op de 16 en 32GB modellen, en 10 MB per seconde op de 8GB versie, met behoud van volledige compatibiliteit met apparaten die de oudere USB 2.0-interface gebruiken.

8GB_blue geschaal

Kopers van de UV128 kunnen ook ten volle profiteren van de gratis te downloaden software, zoals UFDtoGO, OStoGO en Norton Internet Security ™ (60-daagse evaluatieversie), om zowel de mobiliteit en de veiligheid van hun ADATA USB flash drives te verbeteren met slechts enkele eenvoudige muisklikken. De DashDrive UV128 wordt ondersteund met levenslange garantie.

De nieuwe DashDrive UV128 ™ wordt verdeeld via geselecteerde distributeurs en resellers en zal binnenkort beschikbaar zijn. De adviesprijs voor de respectieve modellen bedraagt ​​€ 22,90 voor 32 GB, 16 GB en € 12,90 voor € 8,90 voor 8 GB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.