Unboxing: Samsung Galaxy Camera

Is het een camera? Is het een smartphone? Nee, het is de Galaxy Camera! Een hybride camera met daarop Android. Gisteren vertelde Albert al alles over zijn ervaringen met de camera. Vandaag krijg je mosterd na de maaltijd. Inderdaad, de unboxing ;-).

Wanneer we het doosje van de Galaxy Camera openen, zien we meteen de camera van Samsung. Een prachtig blauw model in ons geval.

Samsung Galaxy Camera Unboxing-1

Tillen we de camera en het onderliggende flapje op, dan zien we de beknopte handleiding die Samsung bij de camera levert.

Samsung Galaxy Camera Unboxing-2

Pas daaronder vinden we alle accessoires van de Galaxy Camera.

Samsung Galaxy Camera Unboxing-3

Het doosje bevat dus de camera, een netstroomlader, een USB kabel, een polsbandje in de kleur van de camera die je gekocht hebt en natuurlijk de stevige accu waarmee de camera is uitgerust.

Alles dat in het doosje zit

Alles dat in het doosje zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram