TVOH, Johannes en Ivar Domineren op Twitter

Vanavond is de grote finale van The Voice of Holland en het einde van een succesvol derde seizoen. Vodafone peilde de populariteit van de finalisten op Twitter en de Thuiscoach App en daar blijken Johannes en Ivar buitengewoon populair.

Op Twitter blijkt Johannes het populairst. De zanger had dinsdagavond al 31.896 volgers en wint her daarmee van Ivar die het met 21.860 volgers moet doen. Hoewel de meeste tweets over Johannes gaan, zijn de tweets van Ivar het meest positief.

Vodafone heeft alle resultaten in onderstaande infographic gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.