GadgetGear.nl

TVOH, Johannes en Ivar Domineren op Twitter

Vanavond is de grote finale van The Voice of Holland en het einde van een succesvol derde seizoen. Vodafone peilde de populariteit van de finalisten op Twitter en de Thuiscoach App en daar blijken Johannes en Ivar buitengewoon populair.

Op Twitter blijkt Johannes het populairst. De zanger had dinsdagavond al 31.896 volgers en wint her daarmee van Ivar die het met 21.860 volgers moet doen. Hoewel de meeste tweets over Johannes gaan, zijn de tweets van Ivar het meest positief.

Vodafone heeft alle resultaten in onderstaande infographic gezet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten