GadgetGear.nl

Teague – Ultieme Fietsverlichting Concept

We hebben weer een top over een bijzondere fiets ontvangen. Ditmaal gaat het om de conceptfiets genaamd Pulse, van TeagueStudio. Een fiets waarbij veilige verlichting centraal staat.

Zo is het midden van het frame volledig verlicht. Deze verlichting is decoratief, dus kan in verschillende kleuren worden gemaakt. Onder het zadel zit een achter- en remlicht. Deze reageert op jouw remmen. In de handvaten zitten sensorgeactiveerde richtingaanwijzers om het helemaal af te maken. Tsjah, dat maakt fietsverlichting wel heel cool :-).

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten