Polaroid Komt met Android Systeemcamera

De Systeemcamera lijkt onder de wat serieuze fotografen steeds geliefder te worden. Ook Polaroid wil actiever worden in deze markt, en komt met een wel heel bijzonder model. Op de CES zal Polaroid namelijk een systeemcamera met Android lanceren.

Het is niet de eerste keer dat Polaroid met een Android camera komt, maar ze worden wel weer de pioniers op het gebied van systeemcamera’s. Een slimme zet van die jongens omdat de aanwezigheid van het Android systeem, gebruikers een hoop creatieve vrijheden geeft die bij andere systeemcamera’s gewoon niet mogelijk zijn.

De verwachtingen zijn dat het om een 18.1 megapixel model zal gaan dat loopt op Android 4.0. De codenaam voor het toestel is tot nu toe de iM1836. Over een paar weken is de CES in Las Vegas. Dan weten we het zeker ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram