GadgetGear.nl

Playstation Games Kopen via de Browser

Ik geeft toe dat Sony de laatste tijd positief heeft gesleuteld aan de Sony Entertainment Network shop op de PS3, maar het kan beter. Dat weet Sony gelukkig ook. Vanaf nu kun je jouw Playstation 3, PSP of Vita games dan ook gewoon via de browser aanschaffen. Lekker handig.

De nieuwe app store die Sony voor SEN heeft ontwikkeld is vanuit iedere browser beschikbaar en laat je gemakkelijk en snel naar de leukste games en DLC zoeken. Check het zelf.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten