Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook in Japan Stopt Sony met de Playstation 2

In Nederland werd het al lastig om nog een nieuwe Playstation 2 te bemachtigen, maar nu is het ook in Japan voorbij. Sony is officieel gestopt met de productie van de Playstation 2 en daarmee mag de console nu eindelijk met pensioen.

Hoewel de Playstation 3 al jaren op de markt is, bleef de vraag naar Playstation 2 consoles zo groot dat niet alleen de console nog steeds werd gemaakt, maar er ook nog steeds regelmatig nieuwe games verschenen.

Nu Sony in twaalf jaar tijd meer dan 150 miljoen exemplaren heeft verkocht, heeft Sony besloten dat het tijd is om de console met pensioen te sturen. Tijd voor de Playstation 3 om het stokje definitief over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.