GadgetGear.nl

Ook in Japan Stopt Sony met de Playstation 2

In Nederland werd het al lastig om nog een nieuwe Playstation 2 te bemachtigen, maar nu is het ook in Japan voorbij. Sony is officieel gestopt met de productie van de Playstation 2 en daarmee mag de console nu eindelijk met pensioen.

Hoewel de Playstation 3 al jaren op de markt is, bleef de vraag naar Playstation 2 consoles zo groot dat niet alleen de console nog steeds werd gemaakt, maar er ook nog steeds regelmatig nieuwe games verschenen.

Nu Sony in twaalf jaar tijd meer dan 150 miljoen exemplaren heeft verkocht, heeft Sony besloten dat het tijd is om de console met pensioen te sturen. Tijd voor de Playstation 3 om het stokje definitief over te nemen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten