Mass Effect 3 Special Edition Beschikbaar op de Wii U

Naast FIFA 13 heeft EA ook Mass Effect 3 voor de Wii U gelanceerd. Net als FIFA 13, heeft ook deze game de nodige aanpassingen ondergaan om optimaal gebruik te maken van het scherm van de Wii U GamePad.

Maar eerst even de extra content van Mass Effect 3 op de Wii U. Inderdaad, EA heeft wat toevoegingen gedaan om de shooter interessanter te maken voor iedereen die de game al op een ander systeem heeft gespeeld.

Zo bevat Mass Effect 3 nu een interactief stripverhaal. Deze vertelt het verhaal uit Mass Effect en Mass Effect 2. Daarnaast bevat de tweede disk in de doos (jawel, twee schijfjes in deze doos) alle DLC content die al op andere consoles is verschenen. Deze hoef je dus niet los aan te kopen.

De GamePad van de Wii U is in Mass Effect 3 op twee verschillende manieren te gebruiken. Het is mogelijk om de hele game erop te spelen. Handig wanneer de TV even niet beschikbaar is. Daarnaast is het mogelijk om hem te gebruiken om makkelijker commando’s aan je team te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.