Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

KPN Lanceert de Oud & Nieuw WensApp op Facebook

Ook dit jaar is het ongetwijfeld weer raak. Oudejaarsnacht, even voor twaalf krijgen alle netwerken in Nederland het weer zwaar. Qua SMS berichten zal het wel meevallen, maar we WhatsAppen er vast vrolijk op los. Als alternatief heeft KPN nu de WensApp op Facebook geplaatst.

Via de WensApp van de KPN is het mogelijk om een nieuwjaarswens klaar te zetten. Deze zal om middernacht automatisch op de pagina’s van al je vrienden worden geplaatst. Handig, want zo kun jij lekker door op de Champagne.

Denk trouwens niet dat de KPN je met een simpel tekstberichtje afscheept. KPN zet jouw boodschap namelijk om in een video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.