Huawei Lanceert de Ascend P1 4G

Huawei heeft de nieuwe Ascend P1 4G gelanceerd. De P1 moet het nieuwe vlaggenschip device zijn onder de Android smartphones van het bedrijf. Aan de specs zal het in ieder geval niet liggen, want die zijn niet slecht.

 

Zo loopt de nieuwe Ascend P1 4G op een dual-core 1.5 Ghz CPU en krijgt hij maarliefst 1GB aan RAM geheugen mee. Combineer dit met een 540×960 Super AMOLED display en je hebt een razendsnel mobieltje. Oké, met 256 pixels per inch is het scherm niet beter dan dat van een iPhone, maar slecht kunnen we het ook niet noemen.

Naast de 1GB RAM krijg je ook nog 4GB aan opslagruimte voor je apps en media. Dit is uit te bereiden via MicroSD. De smartphone kan maximaal 32GB aan extra opslagruimte aan.

 

Voor de fotografie krijg je aan de achterkant een 8 megapixel camera mee met dual-LED-flash. Natuurlijk film je in Full HD. Het geheel draait op Android 4.0 en wordt gevoed door een sterke 1670 mAh lithium ion accu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events