FIFA 13 Nu op Wii U

EA heeft FIFA 13 voor de Wii U gereleased. Met de release van FIFA 13, beschikt de Wii U over één van de grootste voetbalgames die op moderne consoles te spelen is.

EA is erin geslaagd om de hele FIFA 13 ervaring naar de Wii U te brengen, inclusief de Player Impact Engine die voor realistisch gedrag bij de spelers zorgt. Daarnaast voegt de game een hoop toe aan het gebruik van de Wii U GamePad.

Wanneer je tijdens de game schudt, krijg je het goal op je GamePad te zien. Op dat moment tik jij aan waar de bal geschoten moet worden. Daarnaast is het mogelijk om bij vrije trappen en strafschoppen nog nauwkeuriger te bepalen waar de bal naartoe moet.

FIFA 13 op de Wii U heeft ook nieuwe speltypen. Zo kun jij als manager van het team tactische beslissingen nemen om zo het spel te beïnvloeden. Real time statistieken geven je daarnaast inzicht in alle details van het spelverloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.