Spy Ghost, de Spannende Camera RC Wagen

RC’s zijn hot en in aanloop naar de feestdagen gaan we je nog een paar leuke RC speeltjes laten zien. Toch wil ik je de nieuwe Spy Ghost niet onthouden. Een kleine RC die je via WiFi aan jouw iOS device kunt koppelen voor een bereik van 30 tot 50 meter!

Dat is niet alles. Net als de Parrot AR.Drone, is de RC uitgerust met camera’s waardoor je onderweg opnamen kunt maken. De vering zorgt ervoor dat je er ook nog aardig mee kunt stunten. Verder lijkt de kleine wagen ook uitgerust te zijn met gekleurde verlichting. Blauw wanneer je vooruit rijdt (denk aan Xenon) en rood in de achterruit.

Op het internet zijn verschillende sites te vinden die over de Spy Ghost schrijven, maar de fabrikant lijkt onbekend. Veel meer dan onderstaande render is er ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.