Samsung Opent Live Wi-Fi foto-expositie

Voor iedereen die de komende dagen niets te doen heeft, en toch in de buurt van Amsterdam is, hebben we een tip. Samsung heeft in de Beurs van Berlage namelijk een live Wi-Fi foto-expositie draaien en de entree is gratis.

Samsung heeft wereldwijd, vijf fotografen uitgerust met WiFi fotocamera’s en een webcam. Iedere fotograaf heeft twee schermen gekregen. Op de ene zie je wat ze aan het doen zijn (de webcam) terwijl je op het andere scherm live de foto’s ziet die ze schieten. De foto’s worden namelijk rechtstreeks naar de expositie in Amsterdam verzonden.

Op de expositie zijn ook de nieuwste Wi-Fi camera’s te bewonderen. Daarnaast hangen er verschillende Samsung schermen en een beamer. Daarnaast zijn de profielen van de fotografen op Galaxy tablets te lezen.

De expositie is te bezoeken tot en met 9 december en is elke dat open van 10:00 tot 18:00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram