Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Apptivity EMP Assault Batman (iPad)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Mooie graphics
  • Leuke verhaallijn
  • Aardige upgrades

THE BAD

  • Iets meer game modi waren wel fijn geweest, al vraag ik me af of dat haalbaar zou zijn geweest.

Ook vandaag hebben we weer een Apptivity game van Mattel voor je. We kijken naar Apptivity Batman. Een game die Matten in samenwerking met Warner Bros en DC Comics heeft ontwikkeld.

Unboxing

De Batman game is in twee varianten verkrijgbaar. In een doosje zit een downloadinstructie en een korte handleiding. Daarnaast bevat de doos natuurlijk het Batman karakter om mee te spelen.

Techniek

Ook nu heeft Mattel weer voor herkenning aan de hand van aanraakpunten gekozen. Daarnaast vinden we achterop Batman ook nog een actieknop. Deze is te gebruiken om speciale wapens in te zetten. Een voorbeeld hiervan is de Batarang.

Snelle Spelmodus

In de snelle spelmodus, legt de game je kort uit hoe jouw karakter werkt. Daarna begin je meteen al met de eerste gevechten terwijl je over de daken van Gotham City springt. Even later mag je ook echt door de stad vliegen en je tegenstanders proberen neer te halen.

Verhaallijn

Speel je de verhaallijn, dan lopen de game modus beter in elkaar over. Je wordt na iedere missie ook beloond met geld, wat je kunt gebruiken om je Batman karakter van upgrades te voorzien.

Gameplay

Eigenlijk heb je twee echte acties op het scherm. Batman kan slaan en schieten. Dat laatste gebeurt met de actieknop terwijl het slaan gebeurt door Batman’s armen letterlijk langs de tegenstander op te zwiepen. Om dit goed te doen, ga je al snel naast je iPad zitten om zo jouw pols de volle vrijheid te geven.

Conclusie

Net als Hot Wheels, is Batman EMP Assault een game waar Mattel behoorlijk wat tijd en aandacht aan heeft besteed. De polsbewegingen zijn tijdens het slaan soms wat lastig, maar dat is te verhelpen door de iPad iets bij te draaien. Verder is Apptivity Batman een zeer vermakelijke game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.