PlayStation Plus naar de Vita

Sony kondigde afgelopen zomer al aan dat het PlayStation Plus aanbod ook voor PS Vita gamers beschikbaar zou komen. Op 21 november is het eindelijk zo ver. Met versie 2.0 van de Vita software komt PlayStation Plus beschikbaar.

Voor eigenaren van een PlayStation 3 die al over een PlayStation Plus account beschikken is het natuurlijk dubbel pret. Hetzelfde abonnement is namelijk ook op de Vita van toepassing, zonder dat dezen daar extra voor moeten betalen.

PS Vita gamers mogen via PlayStation Plus toegang tot vier nieuwe games per maand verwachten. Daarnaast zijn er natuurlijk weer de exclusieve kortingen en 1GB extra online opslag. Heb je zowel een Vita als een PS3 dan krijg je dus ieder jaar toegang tot 65 nieuwe games.

Beschikbaarheid

90 dagen PlayStation Plus kost je €14,99. Voor €49,99 ben je een heel jaar online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram