GadgetGear.nl

Playstation Lanceert When Vikings Attack

Sony heeft een nieuwe, opvallende titel gelanceerd. Het gaat om When Vikings Attack. In de game moet jij jezelf en andere dorpsbewoners beschermen van aanvallende Vikingen. Denk nou niet dat je ergens voor een plaggenhutje die Noordelingen neer moet knuppelen, want ze vallen aan in de tijd dat de eerste Fordjes over de straten reden.

Het idee is dat je alles om je heen kunt gebruiken om de Vikingen terug naar Scandinavië te zenden. Hoe groter de voorwerpen die je naar ze toe smijt, hoe meer schade je ze toe zal brengen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Beschikbaarheid

When Vikings Attack is een nieuwe game voor de Playstation 3 en de PS Vita. Downloaden doe je via PSN waar de game slechts €9,99 kost.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten