Panasonic’s Nieuwste GSM’s Gaan voor Grijs

Wil jij opa of oma verassen met een nieuwe GSM? Check dan de laatste modellen die bij Panasonic van de band rollen. Deze telefoons moeten 100% senioren-proof zijn.

Panasonic bestormd de vergrijzende markt met maarliefst vijf nieuwe modellen. De KX-TU320, de KX-TU321, de KX-TU325, de KX-TU327 en de KX-TU328. Panasonic ontwikkelde deze modellen samen met ouderenorganisaties om zeker te zijn dat ze qua werking simpel genoeg zijn. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat het volume voldoende is en dat de knoppen groot genoeg zijn.

De nieuwe GSM’s zijn ook uitgerust met een noodoproepknop en ze zijn schokbestendig zodat ze iedere val overleven. Via de noodknop kunnen automatisch vijf ingeprogrammeerde nummers worden gedraaid. Daarnaast kunnen de KX-TU325 en KX-TU328 via GPS automatisch de locatie van de gebruiker doorgeven.

Beschikbaarheid

De ouderenmobieltjes zijn online en via diverse telefoonzaken aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events