De Vogel’s Twistdock voor de eerste twee generaties Playstation 3 is al lang geen onbekende meer. Toen het tijd werd voor Sony om de Slim te vervangen met de Super Slim, werd het voor Vogel’s tijd om ook haar Twistdock-lijn van een Slim/Super Slim uitvoering te voorzien.

De nieuwe Twistdock helpt je om de Playstation 3 (Super) Slim rechtop te zetten. De ruimte die je zo overhoudt wordt benut met een dubbele lader voor jouw twee Dualshock controllers. Daarnaast is het mogelijk om het overschot aan kabels in de Twistdock weg te werken zodat je daar ook geen last meer van hebt.

Ook de nieuwe Twistdock is uit te bereiden met de TwistDock CableSet en de TwistDock USB Hub. De kabels passen goed bij de TwistDock en de hub voegt vier extra USB poorten toe. Handig voor je sticks en HDD’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.