GadgetGear.nl

Ook Playstation 3 Super Slim Krijgt een Twistdock

De Vogel’s Twistdock voor de eerste twee generaties Playstation 3 is al lang geen onbekende meer. Toen het tijd werd voor Sony om de Slim te vervangen met de Super Slim, werd het voor Vogel’s tijd om ook haar Twistdock-lijn van een Slim/Super Slim uitvoering te voorzien.

De nieuwe Twistdock helpt je om de Playstation 3 (Super) Slim rechtop te zetten. De ruimte die je zo overhoudt wordt benut met een dubbele lader voor jouw twee Dualshock controllers. Daarnaast is het mogelijk om het overschot aan kabels in de Twistdock weg te werken zodat je daar ook geen last meer van hebt.

Ook de nieuwe Twistdock is uit te bereiden met de TwistDock CableSet en de TwistDock USB Hub. De kabels passen goed bij de TwistDock en de hub voegt vier extra USB poorten toe. Handig voor je sticks en HDD’s.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten