Konami kondigde het al eerder aan, maar in december is het zover. Dan ligt de re-release van Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots in de winkel. Het slot van de Metal Gear Saga heeft een flinke update gehad.

In Guns of the Patriots bekijk je de wereld door een verouderde Solid Snake. Hij infiltreert in een wereld waar grote conglomeraten om de macht over de wereld vechten. In zijn strijd trekt Solid Snake onder anderen naar het Midden-Oosten en naar Zuid-Amerika.

Nieuw in deze re-release is de ondersteuning voor achievements. Daarnaast is er een nieuwe sleeve met nieuwe illustraties en krijg je er een dubbelzijdige poster bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.