LaCie Introduceert de CloudBox

LaCie heeft een nieuwe NAS geïntroduceerd onder de naam CloudBox. Deze, knappe witte doos, maakt bestandsdeling binnen het gezin en de familie een stuk makkelijker.

LaCie produceert de CloudBox in de capaciteiten 1TB, 2TB en 3TB. Ingebruikname is zeer gemakkelijk. Je prikt de ethernet stekker in je router en sluit daarna de netstroomadapter aan. Binnen enkele minuten is de CloudBox vanaf iedere computer, smartphone en tablet in jouw netwerk bereikbaar.

Zodra de CloudBox draait, is het een kwestie van gebruikers instellen en alle gezinsleden kunnen er gebruik van maken. Daarnaast doet hij dienst als Private Cloud. Met andere woorden, je kunt zonder problemen grotere bestanden naar familie en vrienden sturen doordat de CloudBox de downloads regelt.

Hoewel de CloudBox ideaal klinkt, is het wel belangrijk om in gedachten te houden dat het een NAS systeem met maar één harddrive betreft. Met andere woorden, als hij crasht, ben je ook echt alle data kwijt. Daarnaast bevat hij geen koeling waardoor de harddrive blootgesteld wordt aan grotere temperatuursschommelingen. Maak dus back-ups als je er belangrijke bestanden op zet!

Beschikbaarheid

De LaCie CloudBox is verkrijgbaar in 1TB, 2TB en 3TB varianten. De 1TB CloudBox kost €159,90. Voor de 2TB ben je €179,90 kwijt en voor 3TB betaal je €219,90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.