Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

JBL Lanceert Nieuwe Speakerdocks voor de Lightning Connector

Met de nieuwe Lightning connector in de meest recente Apple iOS producten, is het volgends Apple tijd om je oude speakerdock het raam uit te fietsen. Een mooie reden voor JBL om met twee nieuwe speakerdocks op de markt te komen.

JBL OnBeat Micro

De JBL Onbeat Micro is de kleinste speakerdock voor de iPhone 5. JBL heeft de compacte dock van een accu voorzien die 5 uur mee moet gaan. Sluit je en iPhone 5 of de nieuwste iPod Touch aan, zal deze meteen worden opgeladen zodra je de netstroom adapter aansluit. Wil je andere apparaten aansluiten, dan beschikt de dock hiervoor over een aparte USB-aansluiting.

JBL Venture LT

De Venture LT bevat een lightning dock connector die je uit het zicht kunt verbergen. Deze dock is niet alleen geschikt voor de iPhone 5 en de nieuwste iPod Touch, maar ook de iPad Mini en iPad 4 passen erop. De dock is voorzien van twee full-range speakers en een Slipstream-port systeem om de bas te verbeteren. Draadloos streamen kan ook via een bluetooth verbinding. Op die manier is de dock voor ieder mobiel platform toegankelijk.

Beschikbaarheid

De JBL OnBeat Micro is eind deze maand verkrijgbaar voor €99. De OnBeat Venture volgt in december voor €229.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.