Dice en EA hebben wat te vieren. Niet alleen heeft Battlefield 3 Premium twee miljoen exemplaren over de toonbank doen schuiven, maar de Battlefield serie bestaat ook nog eens 10 jaar.

De aftrap van de Battlefield serie begon met de release van Battlefield 1942, tien jaar geleden. Een game die wereldwijd zeer veel lof van de pers ontving en destijds al een prima gameplay had. Natuurlijk is er veel veranderd, maar met de re-release van Battlefield 1942 kun je de avonturen van toen, nu nog eens dunnetjes over doen.

Dice en EA hebben meteen van de mogelijkheid gebruik gemaakt om enkele statistieken van Battlefield 3 te delen. De spelers van Battlefield 3 hebben in totaal 95 miljard heals uitgevoerd en 4 miljard andere spelers van een wisse dood gered. Er zijn 3 miljard voertuigen vernield en 2 biljoen kogels afgevuurd. Say what!? Jep, dat is 2.000.000.000.000 schoten!

Wil je Battlefield 1942 gratis downloaden op de PC? Download dan de Origin client bij EA en blader naar de ‘demo’s.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.