Bosch Introduceert Nieuwe ActiveWater Eco-Vaatwasser

Water en elektriciteit worden schaars, dat hebben ze duidelijk begrepen bij Bosch. Deze jongens hebben dan ook een nieuwe vaatwasser ontwikkeld die met 6 liter water de hele vaat kan reinigen.

Het lage verbruik vindt plaats wanneer de vaatwasser op 50° haar werk staat te doen terwijl andere vaatwassers (volgends Bosch zelf) dan de dubbele hoeveelheid water nodig hebben. De besparing vit hem onder anderen in het hergebruik van het laatste spoelwater. Dit wordt door de vaatwasser opgeslagen om zo tijdens de eerste spoelbeurt van de volgende vaat opnieuw gebruikt te worden.

Naast de eco-modus bevat de machine ook de mogelijkheid om het spoelwater gedurende tien minuten op 70° te houden om zo bacteriën te doden. De VarioSpeed Plus kan er daarnaast voor zorgen dat de afwas in 66% minder tijd is gedaan. Ideaal voor na het kerstdiner al zal de stroomrekening ongetwijfeld een stukje oplopen ;-).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events