70% gevonden Mobieltjes Worden Niet Teruggegeven

Jaarlijks ontvangt Vodafone 55.000 meldingen van verlies of diefstal van een telefoon. Reden genoeg voor Vodafone om eens te onderzoeken hoeveel telefoons teruggegeven worden.

In totaal liet Vodafone 100 smartphones in cafés, supermarkten, bioscopen en andere locaties achter. Al deze telefoons bevatte drie nummers. Papa, Mama en Thuis. Wanneer de vinder één van deze nummers belde (58% koos voor mama), kreeg de vinder te horen dat hij of zij onderdeel uitmaakt van het experiment en de smartphone mocht houden. De rest deed dit blijkbaar op eigen houtje ;-).

De boodschap van Vodafone is duidelijk. Het is belangrijk om je mobiel en je data te beschermen. Natuurlijk heeft Vodafone daar zelf een paar handige tools voor. De Vodafone Contacten Back-up (dit zit ook al in iCloud en Gmail) en de Vodafone Mobile Protect App.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.