Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wii-U Uitverkocht bij Game Mania

Al maanden lezen we over twijfels bij het succes van de nieuwe Wii-U van Nintendo. Lastig, want ik geef toe dat ik er zelf best wel veel van verwacht. Het eerste goede nieuws komt dan ook vanuit Game Mania.

Deze keten van gamestores heeft namelijk aangekondigd dat de volledige levering van Wii-U consoles voor de lancering is gereserveerd. Met andere woorden, Game Mania zal geen Wii-U’s meer aan kunnen bieden tot de voorraad is aangevuld. Iedereen die nu reserveert komt in de tweede levering terecht.

Hoewel de Playstation 3 ook op voorhand was uitverkocht tijdens de lancering (Game Mania was toen nog wel een heeeeeel stuk kleiner), is twee maanden voor de lancering wel heel vroeg.

Voor iedereen die nog nieuwsgierig is naar de prijzen, de Basic Pack kost bij Game Mania €279. De Premium Pack gaat voor €326 over de toonbank en voor de ZombiU Premium Pack betaal je €364.

Eén reactie

  1. Hahahahah, ja uitverkocht… Ik heb hem besteld en sta op nummer 15 (elke game mania krijgt maar TIEN … ik herhaal TIEN wii-u’s) Dat is levering 1! Lijkt mij vrij logisch dat hij uitverkoopt… In Rotterdam op plaats 15 (gisteren ge-preorderd). Dus helemaal niet zoveel animo???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.