Vanaf vandaag is het derde deel van Assassin’s Creed uit (PS3/XBOX360)

Na het eerste deel, het tweede deel, Brotherhood en Revelations is het derde deel vandaag uitgekomen. Deze is alleen uitgekomen voor de PS3 en XBOX360 voor degene die hem willen spelen op de computer, moeten nog even geduld hebben. Voor de computer komt die 22 november uit.

1775

Het spel speelt zich af in 1775, wanneer de Amerikaanse kolonies op het punt staan in opstand te komen. In deze tijd speel jij Connor Kenway, een sluipmoordenaar die heeft gezworden zijn volk te bevrijden. Om dit doel te bereiken gebuik je dodelijke vaardigheden. Deze kan je gebruiken in de stad en in het ruige slagveld. In deze game ontmoet je ook helden uit de Amerikaanse geschiedenis. De games liggen vanaf € 59,99 in de winkel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events