Een paar dagen geleden verscheen de demo van de eerste Silent Hill titel voor de PlayStation Vita. Vanaf vandaag is bekend gemaakt dat de volledige game op 2 november verkrijgbaar zal zijn.

De nieuwe game is ontwikkeld door WayForward en gaat voor het eerst in de geschiedenis van een Silent Hill titel een Multiplayer-modus bevatten. Vanaf nu kunnen spelers zich dus samen een weg door de mist heen bewandelen.

Silent Hill: Book of Memories geeft je eerst de mogelijkheid een bestaand character aan te passen. Vervolgens krijg je als speler een boek in handen geschoven, dat de macht bezit om het verleden te veranderen. De game kent een top-down perspectief, waarbij de nadruk ligt op actie en ontdekking. Net als de vorige Silent Hill delen, zal ook dit deel voorzien zijn van puzzels die opgelost moeten worden.

Verschillende Silent Hill elementen en vijanden uit het verleden zie je terug in de nieuwe game, terwijl je steeds meer te weten komt over het boek. Spelers werken in een Multiplayer-modus samen aan een zoektocht naar de puzzelstukken en ook om de verschillende bazen te verslaan.  Silent Hill: Book of Memories laat spelers items uitwisselen tussen de characters, inclusief items om hun gezondheid te herstellen en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

De soundtrack komt uit de stal van Daniel Licht (de componist van Dexter) en is mede verantwoordelijk voor de spanning en angst die spelers straks gaan ervaren in deze eerste Silent Hill titel voor de PlayStation Vita. De game gaat zowel fysiek en ook als download titel via het PlayStation Netwerk beschikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.