Ook Alcatel komt met Tablets

Android Tablets kan je nooit genoeg hebben, zeker niet in de budgethoek. Dat moeten de Fransen in ieder geval gedacht hebben, want ook Alcatel komt met een eigen Android tablet. Het bedrijf heeft hiervoor het OneTouch label weer eens uit de kast getrokken.

Het eerste tablet van Alcatel is de Alcatel OneTouch T10. Een tablet met een 7 inch display met een 800x480 pixel display. De lage resolutie laat ook een trage processor toe. Hij doet het dan ook met een 1Ghz CPU, maar krijgt wel 1GB RAM mee om multitasken makkelijker te maken.

Hoewel de specs niet heel bijzonder zijn, loopt de OneTouch T10 wel op Android ICS en is hij ook nog eens Google Certified. Je krijgt 4GB aan interne opslag en een MicroSD slot om dit zelf aan te vullen.

Of we hem hier gaan zien, en wat hij gaat kosten is onbekend. Ik verwacht echter niet dat het meer dan €140 zal worden, gezien de specs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram