Moleskine Stapt in de Fotoboeken

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar als je ooit een notitieboekje hebt aangeschaft moet je er één gezien hebben. Of één die het origineel nadoet. We hebben het over de notitieboekjes van Moleskine. Ze zijn bijzonder, populair en toch ook wel aan de prijs. Deze jongens stappen nu in de fotoboeken.

Net als de notitieboekjes, zijn de fotoboeken voorzien van een harde kaft en een elastiek om deze dicht te houden. Op de kaft is nu echter ook ruimte voor een print. De fotoboeken meten 23x18CM en zijn verkrijgbaar in 20 of 60 pagina’s. Die laatste komt compleet met slipcase, PDF en een digitaal flipbook zodat je ook je familie en vrienden via internet kunt laten meegenieten.

Beschikbaarheid

Koop je nu een fotoboek, krijg je er zelfs een gratis notitieboekje bij. Het is echter niet duidelijk of we ze ook voor Nederland kunnen bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram