GadgetGear.nl

Clip on Paper, een andere kijk op het aloude fotoboek

Een foto is maar een enkel moment waarbij je jouw best moet doen er de emotie van af te lezen. En dit is wat video zo enorm populair maakt. Zeker nu we zo makkelijk video’s maken en delen. Maar hoe doe je dit offline? Een paar Nederlanders bedachten het Clip on Paper boekje.

Het Clip on Paper boekje is een flipboekje zoals we dat eigenlijk met animaties kennen. Op iedere bladzijde komt een frame uit de video te staan. Door er snel doorheen te bladeren, zie je het filmpje voor je afspelen. Uiteraard bestel je deze nieuwe boekjes via de website van Clip on Paper.

Qua prijsstelling is Clip On Paper niet heel goedkoop. Een clipje omzetten naar papier kost je al snel €14,99. Het bedrijf lijkt dan ook vooral op de zakelijke markt in te zetten. Dit door kortingen te bieden bij het laten drukken van grotere hoeveelheden. Bijvoorbeeld als uitnodiging voor een speciale bijeenkomst.

2 reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.