Daniel Schilling
Daniel Schilling

Firstlook Preview: Playstation All Stars, Battle Royale

Er zullen denk ik weinig gamers zijn die nog nooit van Super Smash Bros gehoord hebben en er zullen er ook weinig zijn die zich daar negatief over uitlaten. Ik vermoed dan ook dat dit grote succes Sony’s drijfveer is geweest voor het maken van Playstation All Stars, Battle Royale (kortweg All Stars).

Nu kent iedereen wel de uitspraak; Beter goed gejat dan slecht bedacht en niets anders zou beter kunnen slaan op All Stars, want man wat heb ik me vermaakt met deze Super Smash Bros kloon in de 3 potjes die ik mocht spelen.

In totaal zitten er 20 personages in de game (ik verwacht dat er nog meer bij komen d.m.v. DLC) die uit het playstation universum komen. Gelukkig is dat universum heel groot, dus heb je een breed scala aan personages.

Ik heb in mijn 3 potjes met Radec (badguy uit Killzone) gespeeld. Daarbij moet ik gelijk even vermelden dat ik er 2 potjes mee won. Het was net als bij Super Smash een chaos vanjewelste en soms moest je gewoon even je personage op het scherm opnieuw zoeken omdat hij zo heen en weer wordt geslagen, geschopt en geschoten. Dit klinkt als een minpunt, maar is juist de charme van deze game.

De mix van enorme chaotische actie, interactieve levels en achtergronden en personages met allemaal hun eigen arsenaal aan moves, wapen en supers (extra sterke aanvallen die je opspaart) is uniek op de playstation. In je eentje spelen is al leuk, maar dit is natuurlijk het leukst om tegen anderen te spelen (online, maar leuker nog tegen iemand naast je op de bank). Oftewel, dit wordt wat mij betreft de topper die ik dit najaar met mijn huisgenoten speel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.