Of je nu een verslaafde gamer bent, of een fotograaf die zijn foto’s tot op de laatste pixel bij moet werken. In beide gevallen kan de verkeerde muismat een hoop ellende brengen. Met de nieuwe Vengeance muismatten van Corsair moet een hoop ergernis worden weggenomen.

De nieuwe matjes bestaan uit twee series. De MM400 en de MM200. De MM400 is er in één maat en is gefabriceerd van een polymeer dat langdurig gebruik toe moet staan.

De toplaag van de MM400 bestaat uit een textuur die de optische sensoren onder een muis extra goed op moeten pikken. Om te voorkomen dat je muismat met jouw bewegingen meeglijdt, heeft Corsair de onderkant een 1.5mm dikke anti-sliplaag van natuurrubber meegegeven. Me mat meet 35 bij 27 CM.

De MM200 serie is voorzien van een stoffen toplaag die de muismat erg glad moet maken, waardoor je weinig last hebt van enige weerstand. Ook deze mat is van een 1.5mm anti-sliplaag voorzien, wederom van natuurrubber. De mat is in vier maten verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.