Arjan Olsder
Arjan Olsder

UPC Lanceert Horizon Apps voor iOS

UPC is gisteren begonnen met de uitrol van de TV app op Apple’s App Store. Daarmee wordt het mogelijk om ook op je iPhone, iPod Touch of iPad te genieten van de nieuwe Horizon box van UPC.

Dat de box in trek is blijkt ook wel uit de positionering van de app in de app store. Hij stond vanochtend meteen al op nummer vier in de hitlijst van gratis apps. Gebruikers die (nog) geen Horizon in huis hebben staan, kunnen ook gebruik maken van de app.

De TV tips worden dan alleen niet op persoonlijke voorkeur aangepast en een aantal diensten zijn niet beschikbaar. Wel is het mogelijk om de TV gids te raadplegen en TV te kijken. Dit werkt net iets lekkerder dan de oude app die UPC eerder voor haar mediaboxen lanceerde. Heb je geen iOS apparaat, dan is het mogelijk om TV te kijken en Horizon diensten te gebruiken via het portaal Horizon.tv.

De Horizon app is niet de enige die UPC lanceert voor iOS. Binnenkort volgt de Horizon Remote app waarmee je de Horizon box direct kunt besturen. We houden je op de hoogte wanneer die verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.