Skil heeft deze week de nieuwe Torro Multi-Drill 6950 geïntroduceerd. Deze nieuwe boormachine is niet alleen geschikt voor reguliere materialen als metaal en hout, maar kan ook door beton boren. Dit zonder de noodzaak om speciale boorbits aan te schaffen.

De machine is voorzien van een grote snelheidsschakelaar die je helpt om de machine voor het juiste materiaal in te stellen. Daarnaast is de trekker te gebruiken voor een variabele boorsnelheid zodat je het boorwerk rustig kunt starten. De boorkop is voorzien van asvergrendeling zodat je geen sleutel nodig hebt. Een variabele zijhandgreep geeft je de mogelijkheid om meer steun te krijgen tijdens het boren. Ten slotte is de machine op verschillende plaatsen voorzien van dempende materialen wat het comfort moet verhogen.

Beschikbaarheid

De Skil Torro 6950 ligt deze maand nog in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.